• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons


✓ Altijd de beste deals van Belgie
✓ Voor 17:00 besteld, morgen in huis, soms zelfs dezelfde dag!
✓ Altijd bereikbaar:Facebook, Twitter, Mail
✓ Elke dag telefonisch bereikbaar: +31 (0) 40 304 10 21  
✓ Erkend lid van Becommerce


Over Bestmobile

Wie zijn wij

Bestmobile.be is een initiatief van mensen met jarenlange ervaring in de mobiele telecom industrie en speciaal voor smartphone gebruikers hebben we de beste en populairste smartphones voor je geselecteerd voor de scherpste prijzen. Geen dure marketingcampagnes en kantoorgebouwen, maar een overzichtelijke webshop zonder franjes maar met een goede service, advies op maat en de scherpste prijzen. Wil jij een nieuwe GSM? Kijk dan snel naar onze actuele aanbiedingen!

Wie belt er nou nog...

Wie belt er nou nog….? Alleen maar bellen en sms-en met je telefoon…? Het gebruik van mobiele telefoons is, net als de toestellen, erg veranderd de laatste tijd. Steeds meer mensen gebruiken Snapchat, Instagram, WhatsApp, Facebook en Twitter of gebruiken andere social media om te communiceren. Verschillende aanbieders stunten met goedkope aanbiedingen van toestellen in combinatie met ogenschijnlijk aantrekkelijke abonnementsvormen. Natuurlijk is dit een aardige oplossing als je een mooi toestel op afbetaling wilt. De praktijk wijst echter uit dat bellen met een eigen toestel en een los (sim-only) abonnement onder aan de streep meestal stukken goedkoper uitvalt. Om deze reden verkopen wij de mooiste toestellen zonder abonnement voor zeer scherpe prijzen, natuurlijk volledig simlockvrij.

Betrouwbaar

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare service. Om deze reden zijn wij aangesloten bij de Belgische thuiswinkelorganisatie BeCommerce. Met het BeCommerce Label laten wij zien dat wij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij Tweakers, Kieskeurig en Google Shopping. Op deze sites staan reviews van bestaande klanten.

Contact

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week je vraag stellen via e-mail: info@bestmobile.be Wij streven ernaar je mail binnen enkele uren, maar uiterlijk binnen 24 uur  te beantwoorden. Daarnaast kan je ook je vraag stellen via Facebook of Twitter, of heel ouderwets; telefonisch ;-)