• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestellen en retouren

Bestelprocedure

Wanneer u de bestelprocedure hebt afgerond, ontvangt u binnen enkele seconden een bevestigingsmail van uw bestelling. In deze e-mail vindt u de inloggegevens tot uw account op onze website. Wanneer u inlogt onder mijn account kan u altijd de gegevens van uw bestelling raadplegen.

Wij verwerken alle bestellingen in volgorde van ontvangst. Zodra de betaling bij ons verwerkt is, ontvangt u een e-mail met uw track-en-trace-nummer zodat u uw zending kunt volgen.

Terugsturen?

Bent u niet tevreden met het product of heeft u zich bedacht? Dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Terugsturen doet u als volgt:

Voorwaarden terugsturen:

1. Neem voor het terugsturen altijd eerst contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 40 304 10 21. Vermeld het ordernummer, uw naam en beschrijf welk product u wenst terug wilt sturen en waarom. Wij informeren u daarna over de wijze van terugsturen.

2. Het product moet in de originele verpakking zitten en deze verpakking mag niet geopend zijn. Wanneer wij constateren dat de verpakking geopend werd, kunnen wij de retourzending niet accepteren.

3. De verzendkosten van het terugsturen van producten zijn voor de klant.

4. Heb je een product besteld en wil je dit bij nader inzien toch omruilen voor een ander product dan kun je het beste contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 40 304 10 21. en aangegeven wat je wilt. Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Er werd een beschadigd, onvolledig of verkeerd product geleverd
Wanneer een product beschadigd is, niet compleet is, of het verkeerde product werd geleverd, gelden andere retourvoorwaarden.

Wij verpakken onze producten zeer zorgvuldig in sterke verpakkingsmaterialen en we hebben een nauwkeurige werkwijze met verschillende controlemomenten. Desondanks kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat het product tijdens het transport beschadigd raakt, dat het product onvolledig is of dat wij een verkeerd product leveren. Indien dit voorkomt neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 40 304 10 21.

Om het retourproces makkelijker te maken wordt u gevraagd om het herroepingsformulier in te vullen. Dit formulier treft u bij u bestelling aan. Het herroepingsformulier ziet er als volgt uit.


Retouradres

Bestmobile.be Logistics

Postbus 977
4600 AZ BERGEN OP ZOOM